Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă, apel către foștii colegi din PNL: AJUNGE cu această butaforie! Vă bateți joc de membrii PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
Ionel Danca

Deputatul Ionel Dancă îi avertizează pe cei din PNL asupra faptului că această alianță cu PSD va aduce un dezastru electoral pentru PNL și consideră că este o mare înfrângere faptul că liberalii au devenit, din principalul partid de guvernare, partidul mai mic, în alianță cu PSD.

”Ajunge! Opriți această nenorocită rotativă politică fără ieșire în care vreți să aruncați Partidul Național Liberal și speranțele românilor care ne-au votat pentru a guverna România fără PSD!

Pur și simplu, vă bateți joc fără nici cea mai mică rușine de membrii si simpatizanții PNL și de toți românii care și-au pus speranța într-o coaliție de dreapta pentru modernizarea României!

Nu, nu putem să înghițim "victoria" de a fi pierdut o coaliție de dreapta în jurul PNL și să ajungem partidul mai mic într-o coaliție cu PSD!

Nu, nu putem "să ne punem la aceeași masă" cu PSD și nu, nu ne cer românii asta, așa cum micinos încearcă să justifice această impostura noua conducere PNL!

Nu, nu putem accepta umilința membrilor liberali ca prim-vicepreședinții PNL să se roage de PSD pentru a primi ceva la negocierile pentru ministere, după ce PNL a avut premierul și jumătate din Guvern intr-o coaliție de dreapta.

Nu, nu este naturală o coaliție dreapta-stanga în România și nu, nu putem să renunțăm la ideologia noastră națională liberală și la programul nostru de guvernare, singura cale dreapta de dezvoltare a României, în fața soluțiilor socialiste false și populiste.

Ajunge cu această mascarada politică și cu această butaforie fără sfârșit! Toți impostorii și bufonii din Biroul executiv de conducere PNL trebuie să plece acasă! E tot ceea ce mai puteți face pentru România și pentru refacerea încrederii în Partidul Național Liberal! #Ajunge”, scrie Ionel Dancă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.