Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă, replică pentru Cîțu: Liberalii din Ardeal sunt oameni serioși pentru care politica nu e o joacă 'big time'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban Ionel Danca

Deputatul Ionel Dancă, fost șef de Cancelariei prim-ministrului în perioada în care Guvernul era condus de Ludovic Orban, îi dă o replică premierului Cîțu, după ce acesta din urmă a afirmat că liberalii din Ardeal sunt de partea sa.

„Liberalii bănățeni, ardeleni, maramureșeni și cei din Apuseni, bistrițeni sau hunedoreni, cu toții sunt oameni serioși pentru care politica nu e o joacă "big time". Ei își recunosc liderul atunci când îl văd și fac echipă împreună pentru oamenii care le-au acordat votul și încrederea! Cu toții suntem o singură echipă, echipa Partidului National Liberal, condus de actualul și viitorul președinte Ludovic Orban! #EchipaLiberala”, scrie Ionel Dancă pe Facebook.

Comentariul lui Dancă vine după ce premierul Florin Cîțu a publicat un mesaj triumfalist pe Facebook, după ce Ilie Bolojan, care candidase singur, a fost reales președinte PNL Bihor. Deși Bolojan nu s-a poziționat public în tabăra Cîțu, premierul anunță că va câștiga Ardealul la alegerile PNL.

„De la Ilie Bolojan oricine are de învățat! Este un exemplu în administrația locală! Felicitări pentru acest nou mandat la șefia PNL Bihor! Eu simt că deja suntem o echipă! Amândoi știm că dezvoltarea și bunăstarea vin după reforme și investiții! Câștigăm Ardealul big time! #echipacastigatoare”, a scris Cîțu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.