Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dănciulescu anunţă că pleacă de la Dinamo, la finalul sezonului: Directorul sportiv spune că nu îşi va prelungi contractul

www.agerpres.ro
Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu a anunţat că va pleaca de la Dinamo, la finalul sezonului. Directorul sportiv spune că nu îşi va prelungi contractul scadent la vară, anunță MEDIAFAX.

Dănciulescu e nemulţumit de modul în care este tratat la Dinamo şi de faptul că a fost acuzat că ar fi dezvăluit planurile tactice ale echipei. Este deja a doua plecare anunţată de la echipa patronată de Ionuţ Negoiţă, după cea a antrenorului Dusan Uhrin.

Citește și: Alertă în Capitală: Patru cazuri de coronavirus, în aceeași familie! .

„Responsabilitatea mea a fost de a scoate castanele din foc, de imagine şi situaţia asta va mai continua două luni, exact cât va mai dura contractul, aşa că eu cred că cel mai bine este să ne despărţim. S-a creat falsa impresie că anumite lucruri s-au aflat de la mine, legat de alcătuirea echipei şi de alte detalii. Nimic mai fals. Eu niciodată nu l-am întrebat pe Dusan cu cine va juca. Problema este că la Dinamo sunt foarte mulţi oameni cărora le place să vorbească pe la spate. Nu-i interesează ce fac ei, ci ce fac alţii. Eu, spre exemplu, de când am revenit la Dinamo, nu am vorbit niciodată cu Ionuţ Negoiţă”, a spus Ionel Dănciulescu, la DigiSport.

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo a rămas în cadrul clubului după retragerea din cariera de jucător. Din 2014, el a ocupat diferite funcţii, cu o pauză scurtă, de două luni, în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.