Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Gane, despre meciul cu Sepsi: 'Echipa noastră are un plus de încredere după calificarea în sferturile Cupei României'

Dinamo
Dinamo

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Ionel Gane, a declarat, vineri, înaintea partidei cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a a Ligii I, că formaţia sa are un plus de încredere după victoria cu FCSB şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, potrivit Agerpres.

"Venim după o victorie importantă împotriva celor de la FCSB. Întâlnim Sepsi, o echipă bună a campionatului nostru, aflată de câteva luni în prima parte a clasamentului. Va fi un duel interesant şi îmi doresc să avem continuitate în rezultate pozitive şi, mai ales, să adunăm cât mai multe victorii în ultimele 8 etape rămase de disputat în sezonul normal. Echipa noastră are un plus de încredere după calificarea în sferturile Cupei României, vreau puncte în următoarele meciuri de campionat", a afirmat Ionel Gane conform site-ului oficial al clubului.

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii viscolite. Vezi unde sunt probleme

Tehnicianul nu va putea conta în meciul de sâmbătă pe jucătorii Marco Ehmann (suspendat) şi Andrei Blejdea (accidentat).

Echipa de fotbal FC Dinamo întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.