Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Radu a primit nota 5 în urma eșecului Genoa - Parma 1-3

fcinter1908.it
ionut radu

Duminică, 7 octombrie, nu a fost ziua norocoasă a goalkeeperului român, Ionuţ Radu. Integralist pentru a treia oară la rând în poarta echipei Genoa, nu şi-a mai putut ajuta formaţia în etapa cu numărul 8 din Serie A. Căpitanul echipei naţionalei a României de tineret, a primit 3 goluri în 15 minute, scrie Mediafax.

Primul gol al partidei cu Parma a fost deschis de Genoa. În minutul 6 Piatek şi-a dus echipa în avantaj, însă bucuria a ţinut doar 10 minute. Rigoni, Siligardi şi Ceravolo au marcat în poarta apărată de românul Ionuţ Radu, iar scorul la pauză arăta 1-3 pentru Parma.

În repriza a doua, tricolorul de 21 de ani şi-a revenit şi a intervenit într-un moment dificil, la un corner, care, dacă Radu nu ar fi fost pe fază, ar fi trimis scorul la 4-1. Astfel, meciul s-a încheiat 1-3.

Citește și: Liverpool şi Manchester City au terminat la egalitate, 0-0, în marele derby al Angliei

Presa din Italia nu i-a oferit o notă prea bună tricolorului nostru. Alături de mulţi alţi colegi de la Genoa, Radu a primit nota 5. Cea mai mare notă a echipei a fost oferită singurului marcator, Piatek nota 7.

Genoa ocupă locul 11 în Serie A cu 12 puncte adunate în 8 etape. În următoarea etapă. echipa lui Radu va avea cea mai grea deplasare, vor juca în faţa campioanei, Juventus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.