Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Adrian Popa este noul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo a anunţat luni că subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa va ocupa funcţia de preşedinte al grupării bucureştene pentru următoarele 3 luni.

"Începând cu data de 19 iunie 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa a fost împuternicit pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo", se arată într-un comunicat de presă difuzat pe site-ul oficial al CS Dinamo, potrivit agerpres.ro.

Citește și: După dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Cătălin Tolontan și-a modificat ancheta: ‘Interlopul din bandele din Berceni’ a devenit polițist local

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată şi un bun cunoscător al sportului de performanţă. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, Ionuţ Adrian Popa a antrenat lotul naţional de cadeţi al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

Noul preşedinte al CS Dinamo a absolvit Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" în anul 2010 şi a activat, în ultima perioadă, cu funcţie de comandă, în cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) a M.A.I.

"Cunosc bine activitatea clubului Dinamo şi sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu", a declarat noul preşedinte.

Citește și: VIDEO! Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: ‘Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși’

Din 2019 Clubul Sportiv Dinamo a fost condus de comisarul-şef George Cosac, din funcţia de vicepreşedinte, cu atribuţiuni depline. Cosac a ocupat în acelaşi timp şi funcţia de preşedinte sau vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.