Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Lupescu a revenit în fotbalul românesc: El a fost prezentat ca manager sportiv pentru consiliere la CS Dinamo şi se va ocupa de Academia de Fotbal

www.romaniatv.net
Ionuț Lupescu

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, care în ultimii ani a activat la UEFA şi în Arabia Saudită, a revenit în fotbalul din România, el semnând un contract cu CS Dinamo, unde se va ocupa de Academia de Fotbal, potrivit news.ro.

"Cred că suntem în faza finală în care se va construi clubul Dinamo. Dar nu este suficient pentru clubul Dinamo. E foarte important şi centrul de copii şi juniori, pentru că nu arată ca o academie. E clar că trebuie să se investească şi în infrastructură. Scopul meu este aici să fac o analiză pe care să o prezint pe la sfârşitul anului domnului preşedinte pentru un proiect de academie. Un proiect naţional. Sunt ambiţii foarte mari aici. Până cum vreo zece ani acest club a produs cei mai mulţi jucători care au ajuns la Dinamo Bucureşti sau la alte cluburi din Liga 1. Chiar şi la echipa naţională.  Cred că e posibil ca Dinamo să facă acest lucru. N-am venit să dau pe cineva afară sau să spun ce trebuie făcut, ci vreau să prezint o analiză serioasă şi aş dori să fac acest lucru pentru că aici am crescut de fapt”, a declarat Lupescu în conferinţa de presă de prezentare.

“Am venit aici să consiliez să ajut cu expertiza pe care am dobândit-o în 15 ani clubul la care m-am format. Pentru mine, este un singur Dinamo. Ambele echipe sunt Dinamo pentru mine.  Sper ca familia Dinamo să nu facă greşeala pe care au făcut-o cei din Craiova şi cei din Ghencea”, a adăugat el.

Lupescu a menţionat că a vorbit joi seară cu Mircea Lucescu: “M-a sunat aseară Mircea Lucescu, foarte încântat. A spus că dacă e sănătos îşi doreşte foarte mult să vadă noul stadion gata”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.