Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu ATACĂ PSD: Ciolacu s-a încurcat în declarații care au ZĂPĂCIT votanții. Mâine citim moțiunea

Libertatea.ro
Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuț Moșteanu a spus că joi în plenul reunit va fi citită moțiunea și i-a chemat pe toți cei care vor ca premierul Florin Cîțu să plece să o voteze. „PSD a boicotat de vineri seara 4 ședințe de Birou Permanent Reunit, a spus Moșteanu.

Ionuț Moșteanu a atacat PSD, care, în opinia lui, „îi ține spatele lui Florin Cîțuși îl lasă agățat la Palatul Victoria” , scrie Mediafax.

Citește și: Florin Cîțu o spune clar, avertisment pentru Orban: 'PNL nu face guvern cu PSD. Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor'

 

„L-am auzit pe domnul Ciolacu șapte luni spunând că Florin Cîțu trebuie să plece și de vineri seara s-a ivit ocazia să facă ceva concret pentru a-l trimite acasă pe Florin Cîțu. Și atunci s-a încurcat în declarații, cu care au zăpăcit și propriul activ și votanții PSD. Dacă veți ca Florin Cîțu să plece, veniți să votați”, a spus Moșteanu.

Acesta a mai spus că de vineri seara PSD a boicotat 4 ședințe de Birou Pemanent Reunit pentru a nu permite intrarea firească în calendar a acestei moțiuni.

Moșteanu a precizat că președinții celor două camere un acționat legal, convocând pentru joi plenul reunit.

„Vor fi parlamentarii USR PLUS, vom citi moțiunea. Aceasta va intra în parcursul parlamentar, așa cum ar fi fost normal să fie de o săptămână aproape”, a mai spus Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.