Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moşteanu dă ordine PNL: Solicit retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica şi demiterea lui din partid

Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, solicită PNL retragerea sprijinului politic pentru primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, precum şi demiterea lui din partid, anunță Agerpres.

"Am încercat să număr dosarele primarului PNL al Iaşiului, Mihai Chirica, şi m-am pierdut. Nu le mai putem ţine şirul. Ziua şi vizita la DNA sau DIICOT. Domnule preşedinte PNL Nicolae Ciucă, acolo, la partid, le-aţi contorizat? (...) Este inacceptabil ca acest primar, obligat să stea mai mult prin sediile DNA şi DIICOT decât la primărie, să fie încă susţinut de PNL. Solicit PNL retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica şi demiterea lui din partid. Demiterea, domnule Ciucă, nu suspendarea, care în realitate nu înseamnă nimic. Este singura decizie onorabilă pe care o puteţi lua", a scris Moşteanu, miercuri, pe Facebook.

Primarul Mihai Chirica a fost condus miercuri la audieri, după percheziţiile DIICOT care au avut loc la sediul Primăriei Iaşi. Edilul le-a spus jurnaliştilor că merge să dea declaraţii la DIICOT, afirmând că nu are nicio teamă.

Procurorii DIICOT Iaşi şi poliţiştii BCCO Iaşi au efectuat, miercuri, 24 de percheziţii într-un dosar care vizează mai multe fapte, printre care abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei, iar 30 de persoane vor fi audiate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.