Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu, după ce George Simion i-a făcut 'popo**ri' pe USR-iști: 'Am o soție frumoasă și doi copii. Pe el îl văd în poze numai cu bărbați'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ionuț Moșteanu

Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, a declarat luni că el are o soție frumoasă și doi copii, în timp ce pe George Simion îl vede în poze numai cu bărbați, după ce liderul AUR le-a zis unor tineri să nu voteze cu USR  pentru că „sunt popo..ri ăia”.

  • „Din pacate, George Simion face in continuare aceste lucruri ce fac foarte mult rau societatii, nu politicienilor. Noi suntem politicieni, am fost obisnuiti sa fim jigniti de unii si de altii. Din pacate, asta este realitatea. Insa, Simion face foarte mult rau societatii pentru ca foloseste un discurs al urii, un discurs al discrimarii in societate. Si acest lucru este regretabil, din punctul meu de vedere. Cat despre ce a spus acolo George Simion, nu stiu ce sa zic. Eu personal, am o sotie frumoasa, o familie frumoasa, doi copii. Pe dansul il vad in poze numai cu barbati. Dansul trebuie sa explice”, a spus Ionuț Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.