Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu îl pune la punct pe Dacian Cioloș după plecarea din USR: 'Face un mare serviciu PNL-ului și PSD-ului'

inquamFOTO/Octav Ganea
ionut mosteanu

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, susține că Dacian Cioloș face un „mare serviciu” celor de la PSD și PNL prin plecarea din USR-PLUS. Vă reamintim că europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța, Dragoș Tudorache și Dacian Cioloș au renunțat azi la calitatea de membri ai partidului Uniunea Salvați România. Ei se vor implica în partidul Reper.

„Au anunțat de ceva vreme. Așteptam să-și dea demisia. Au avut discuții la Bruxelles. Practic de 2 săptămâni așteptăm. Trei din cei cinci care pleacă sunt din conducerea partidului. Fuziunea a ieșit greu, dar a ieșit.

Mergem înainte cu colegii din fostul PLUS.

Dacian Cioloș face un mare serviciu PNL-ului și PSD-ului.

Poate dânsul crede că totul gravitează în jurul dorințelor sale”, a spus Moșteanu, la postul Digi24.

Pe pagina partidului, www.partidulreper.ro, inițiatorii admit că există în societate dezamăgire și neîncredere în partidele politice, dar că nu este prea târziu pentru a o lua de la capăt: ”Îți împărtășim dezamăgirea. Noi, cei care am activat deja în politică într-un fel sau altul, ne asumăm partea noastră de responsabilitate. Știm că ne-ai oferit încrederea prin vot. Știm că ți-ai pus speranțe în noi. Suntem gata să o luăm de la capăt, folosind experiența şi învățămintele din ceea ce am făcut până acum. Suntem gata să lucrăm împreună cu tine, să facem lucrurile altfel. Dacă nu te simți reprezentată sau reprezentat de nici o organizație politică din România de astăzi, provocarea este să construim acest proiect politic împreună. Transformarea României este posibilă numai dacă știm cum să facem echipă, să găsim forme noi de conlucrare cu societatea - cu mediul de afaceri, cu societatea civilă, cu mediul academic, cu cele şi cu cei care vor să fie activi, să participe la viața comunității lor și a țării, fie că trăiesc în România, fie peste hotare. Niciun partid politic din România nu a reușit acest lucru până acum. Am văzut găști, grupuri de interese, prietenii, oportunism, dar nu echipe. Provocarea noastră este să facem o mare echipă”, se arată în manifestul REPER pe care îl găsiți aici: https://www.partidulreper.ro/manifest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.