Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR pune presiune pe PNL: 'Oricare din aceste două scenarii trebuie să se întâmple cât mai repede'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a declarat că se așteaptă ca Ludovic Orban să susțină refacerea coaliției, bazându-se pe declarațiile publice ale acestuia.

„Fără voturile lor (echipei Ludovic Orban) suntem la limită, însă din toate declarațiile publice Ludovic Orban a spus că susține refacerea acestei coaliții de centru dreapta. Trebuie discutat cu dânsul și cu cei care sunt alături de dânsul. Mă bazeze pe declarațiile publice și dacă a zis că dorește refacerea coaliției de centru dreapta, mă aștept să susțină și să voteze un astfel de guvern”, a spus Ionuț Moșteanu.

De asemenea, Moșteanu a spus că PNL are două variante, ori merge cu PSD, ori doresc refacerea coaliției. „Oricare din aceste două scenarii trebuie să se întâmple cât mai repede pentru că s-a pierdut mult timp”, a punctat Moșteanu.

„Ne așezăm cu oricine la masă care să susțină un guvern care să facă să se întâmple niște lucruri în țara asta. (...) Liberalii trebuie să spună că vor refacerea coaliției, să spună că nu vor să meargă cu PSD și în momentul în care ne vom așeza la masă sunt sigur că se vor găsi soluții pentru refacerea coaliției. Din punctul meu de vedere, trebuie să începem cât mai repede pentru constituirea unei majorități parlamentare. Mingea e în terenul PNL și în terenul președintelui Klaus Iohannis. Dacă dânșii vor să meargă cu PSD, să spună asta. Dacă vor refacerea coaliției, să spună. Oricare din aceste două scenarii trebuie să se întâmple cât mai repede, pentru că s-a pierdut mult timp”, a mai spus Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.