Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Popa glumeşte în legătură cu succesorul lui Daum: Nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: Popa la naţională

AGERPRES
Christoph Daum

Tehnicianul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat, luni seară, după ce Comisia Tehnică a FRF a recomandat rezilierea contractului lui Christoph Daum, că germanul a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner. Referitor la posibilul succesor al lui Daum, Popa a glumit: "Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională»".

"Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională». Eu cred că cei de la federaţie trebuie să ţină cont că selecţionerul trebuie să aibă ochii mari şi să-i vadă doar pe-ai lui, de-aia Daum a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner. După părerea mea Mircea Lucescu trebuia să fie selecţioner la naţională, pentru că trebuie să ai şi experienţă bogată", a spus Ionuţ Popa. Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în şedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecţionerului Chriostoph Daum de către Comitetul Executiv al federaţiei.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv. Selecţionata României a fost învinsă, la 4 septembrie, de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. Christoph Daum antrenează naţionala României de anul trecut, după încheierea Campionatului European din Franţa, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.