Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Stroe: 'Anul 2020 a fost ca un maraton, o cursă de rezistenţă în care toată lumea a fost solicitată la maxim. 2021 sper să fie an al mişcării'

Inquam Photos / Octav Ganea
ionut stroe

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, pentru News.ro, că anul 2020 a fost ca un maraton, iar 2021 speră să fie unul al mişcării.

“Anul 2020 a fost ca un maraton, o cursă de rezistenţă în care toată lumea a fost solicitată la maxim, iar la nivel de guvern a trebuit să rezolvăm zi de zi o situaţie inedită şi de o gravitate maximă generată de pandemie. Pentru sport a fost şi încă este un marş de recuperare a pauzei forţate din primăvară şi pentru a reveni la performanţă. Sper să rămânem din acest an cu lecţia solidarităţii în faţa unui pericol atât de mare. La nivel personal, 2020 a însemnat mai puţin timp cu familia şi prietenii decât mi-aş fi dorit, pentru că a trebuit să avem mai multă grijă de cei din jur”, a declarat Stroe.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

NEOBIŞNUIT, este cuvântul ales de Ionuţ Stroe pentru a caracteriza anul 2020.

Ionuţ Stroe vrea ca în 2021 să petreacă mai mult timp cu copiii săi, deoarece pandemia şi munca de la minister l-au ţinut la distanţă de aceştia.

“Cred că toată lumea îşi doreşte să revină la normalitatea vieţii de dinainte de pandemie. În plan personal, îmi doresc să petrec mai mult timp cu copiii mei, inclusiv pe terenul de sport sau în tribune la un meci de fotbal, pentru că pandemia şi munca la minister ne-au ţinut la distanţă. Pentru sport îmi doresc o relansare cât mai rapidă la nivel de sport juvenil, de sport de masă, pentru că sunt zonele care au fost afectate de criză foarte mult şi care erau în suferinţă deja de mult timp. Ieşirea din criză poate genera un val de optimism şi o revenire a copiilor, dar şi a adulţilor, pe terenurile de sport. Zic să folosim acest impuls pentru că 2021 poate fi la propriu un an al mişcării”, a mai spus Stroe pentru News.ro.

Ionuţ Stroe a fost ministru al Tineretului şi Sportului din 4 noiembrie 2019 până în 24 decembrie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.