Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al PNL, despre scenele fără precedent de la Ministerul Energiei: 'Un nou act de scandal, huliganism, marca AUR şi George Simion'

g4media.ro
Ionuț Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a catalogat luni întreruperea conferinţei de presă a ministrului Energiei de către George Simion ca fiind un nou act de scandal şi de huliganism marca AUR, potrivit News.ro.

  • „Nimeni nu şi-ar fi închipuit că asemenea derapaje comportamentale se pot manifesta astfel. Ce a făcut Simion astăzi e bătaie de joc şi la adresa instituţiei, şi a opiniei publice, şi a presei. E un afront şi la adresa presei. Un nou act de scandal, huliganism marca AUR şi George Simion, şi în mod evident această conferinţă de presă nu poate fi ţinută în asemenea condiţii. Cunoaştem antecedentele acestui domn, ştim foarte bine ce derapaje comportamentale a avut. De altfel, să ştiţi că singura miză pe care o are acest individ este cea legată de circ, de scandal, de spectacol, lucruri care, în mod evident, deturnează orice fel de eveniment civilizat, orice fel de comunicare instituţională care ar trebui să fie coerentă şi limpede”, a afirmat Ionuţ Stroe, luni la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.