Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene hilare în Ministerul Energiei: Flancat de jandarmi, presă și funcționari, George Simion îi vorbește prin ușă lui Virgil Popescu (video-foto)

Inquam Photos / George Calin
George Simion

Liderul AUR, George Simion, a găsit luni biroul ministrului Energiei, Virgil Popescu, dar nu a reușit să intre în cabinet, astfel că i s-a adresat acestuia de cealaltă parte a ușii.

După anularea conferinței de presă a ministrului Energiei, liderul George Simion a plecat pe holurile ministerului în căutarea demnitarului. Liderul AUR a găsit biroul lui Virgil Popescu, dar nu a putut să intre așa că a ciocănit de mai multe ori la ușă.

„Dle ministru, nu mai blocați ușa. Virgil!”, a spus deputatul.

Ministrul nu și-a făcut apariția, în întâmpinarea liderului AUR venind consilieri de la minister, dar și jandarmi care i-au atras acestuia atenția că a pătruns în instituție prin încălcarea legii. Simion nu a vrut să-i urmeze pe jandarmi afară din clădire și le-a spus că le oferă buletinul pentru a-l amenda dacă este nevoie.

După aproximativ 15 minute petrecute la ușa ministrului, George Simion a început să i se adreseze acestuia prin ușă.

„Nu agresăm niciun funcționar. Întrebăm unde este ministrul și-l așteptăm la ușă. Dle ministru, haideți, că tot trebuie să ieșiți”, a zis Simion.

Văzând că nu se mai întâmplă nimic - nici ministrul nu iese, nici jandarmii nu-l saltă - liderul AUR a plecat înapoi spre sala de presă, nu înainte să spună că Virgil Popescu „e atât de fricos, încât s-a închis în birou” și că „după taxa pe soare, urmează taxa pe aer”.

Revenit în sala de conferințe, Simion a mai așteptat câteva minute, a dialogat cu o jandarmeriță și a plecat după ce a rămas fără baterie la telefonul cu care transmitea live.

„Virgil Popescu nu doar ca este un hoț, este și un laș. S-a demonstrat”, a spus liderul AUR, la plecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.