Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Stroe, PNL: Mitingul organizat de AUR chiar azi arată că sunt mai degrabă în serviciul Rusiei

captura Facebook
Ionut Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă că mitingul organizat duminică de AUR este "o nouă provocare la mai multă dezordine şi conflicte sociale", susţinând că, prin gesturile făcute, "acest partid arată mai degrabă ca un agent de serviciu al Rusiei în ţara noastră".

"Mitingul de azi al AUR este o nouă provocare la mai multă dezordine şi conflicte sociale. Mesajele sunt aceleaşi de ură şi instigare, iar poleiala cu 'miting pentru pace' este doar o glumă periculoasă. Românii arată în aceste zile cu totul altceva decât vrea AUR să propage - arată un suflet mare şi unitate în faţa problemelor - nu divizare şi conflict, singura temă reală pe care au promovat-o mereu partidul AUR şi George Simion. Prin toate gesturile făcute de AUR şi liderii săi, în ultimele luni, acest partid arată mai degrabă ca un agent de serviciu al Rusiei în ţara noastră", a scris Stroe, pe Facebook.

El a menţionat că a văzut "des" lideri şi persoane asociate partidului AUR care îndemnau la "o apropiere" de Rusia.

"Din păcate, George Simion pare un actor distribuit într-un rol care e menit mai degrabă să divizeze şi să creeze agitaţie în societate. Încercarea de a-şi continua mitingurile şi acţiunile sale - chiar şi în aceste condiţii de tensiune şi război la graniţe - arată nu doar lipsă de empatie, ci şi o agendă extrem de dubioasă şi mai degrabă diversionistă. Am văzut prea des, înainte de acest război, chiar şi în săptămânile trecute, lideri şi persoane asociate acestui partid care îndemnau la o apropiere de Rusia sau care aveau mesaje de curtoazie destul de transparente faţă de Putin şi regimul său. E timpul să le dăm măştile jos", a transmis Ionuţ Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.