Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Stroe pune punctul pe i în scandalul retragerii lui Cîrstoiu de la Primărie: Sunt fitile

Facebook/ Ionut Stroe
ionut stroe

Purtătorul de cuvând al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, despre o retragere a lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că este sută la sută alături de acest om şi niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii privind retragerea candidaturii sale. El a precizat că aceste informaţii nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală şi că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar.

”Cătălin Cîrstoiu este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti în acest moment şi vă spun sincer că am toată convingerea de acest lucru. Această coaliţie PSD-PNL are un culoar extrem de bine definit şi anume în a susţine un om competent, cu un profil profesional fără cusur, un manager, un om care poate mobiliza atât electoratul nostru cât şi cel al social-democraţilor, un om competent, cu viziune”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că ”restul sunt speculaţii care evident se poate face şi în mare măsură sunt făcute de competitorii lui Cătălin Cîrstoiu”

”Din punctul meu de vedere nu sunt decât fitile care se practică în campania electorală, apropo de svonistică, că ar avea sau nu susţinerea, s-ar retrage sau nu. Ele evident sunt lansate cu scopul de a-i face rău lui Cătălin Cîrstoiu pentru că, zi de zi, acest om creşte”, a mai afirmat Stroe, precizând că la început a fost într-o postură nefavorabilăm neavând notorietatea celorlalţi competitori, lucru pe care îl recuperează.

Ionuţ Stroe a precizat că ”mai sunt 50 de zile până în momentul alegerilor, timp suficient pentru Cătălin Cîrstoiu să câştige locul pe care îl merită”.

”Sunt ferm convins că acest oraş are nevoie de acest om în funcţia de manager, de primar. Sunt sută la sută convins, sunt sută la sută alături de acest om. Niciodată nu s-a pus problema de a analiza scenarii care să îl excludă pe Cătălin Cîrstoiu”, a completat Stroe.

Liderul PNL Sector 4 a mai spus că ”campania electorală e un maraton, nu un sprint”. ”Nu stau să fac analiza fiecărui sondaj. Fiecare partid are propriile sondaje pe care evită să le dea public. Cifrele evoluează foarte bine. Am avut oameni care au pornit cu 4 la sută”, a mai arătat Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.