Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Stroe se leapădă și el de Florin Cîţu: 'Era evidentă nevoia de o soluţie mai bună, mai echilibrată pentru conducerea PNL'

captura Facebook
Ionut Stroe

Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionuţ Stroe, a afirmat după demisia lui Florin Cîţu din fruntea PNL, că era nevoie de „o soluţie mai bună, mai echilibrată” pentru conducere formaţiunii politice.

Ionuţ Stroe a declarat, sâmbătă, la Digi 24, care au fost motivele pentru care s-a dorit îndepărtarea lui Florin Cîţu din fruntea PNL.

„Contează mai puţin părerea mea, pentru că eu vorbesc în calitate de purtător de cuvânt, dar dacă vreţi o opinie personală, era evidentă nevoia de o soluţie mai bună, mai echilibrată pentru conducerea Partidului Naţional Liberal. Eu cred că suntem în momentul de faţă în măsura a asigura această soluţie şi stabilitate în partid, dar şi la guvernare. Sunt ferm convins că premierul poate să asigure o coerenţă între cele două, partid şi guvernare mult mai mare şi era un moment oportun aş spune să facem această schimbare. Este opinia general valabilă, indiferent de motivele fiecăruia invocate şi în exprimările publice şi era din punctul meu de vedere evident că lucrul acesta trebuia dezbătut în structurile de conducere ale partidului şi luată o decizie”, a transmis Ionuţ Stroe.

Întrebat de ce PNL are un singur candidat pentru funcţia de preşedinte, în persoana lui Nicolae Ciucă, purtătorul de cuvânt al partidului a răspuns: „Cu siguranţă putem vorbi de democraţie în PNL atâta timp cât vedeţi foarte bine există structuri în care se discută problemele, în care se analizează, în care se iau decizii”.

„De altfel, Consiliul Naţional de mâine are toată autoritatea să stabilească şi formula de preşedinte interimar, toate datele despre congres, când va fi ales noul preşedinte. Vom avea o perioadă în care probabil vor fi şi candidaturi depuse, dar pentru toţi există un plan aşteptare în interiorul PNL pentru a avea preşedinte premierul în funcţie, Nicolae Ciucă pentru că majoritatea colegilor apreciează este experienţa, echilibrul., modul profesionist în care a condus în aceste patru sau cinci luni Guvernul şi în mod evident că îl văd drept lider firesc în PNL”, a adăugat liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.