Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Bistrița-Năsăud: Şapte dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului, la sfârșitul săptămânii trecute

click.ro
masina politie

Şapte bărbaţi s-au ales cu dosare penale, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru conducerea unor vehicule sub influenţa alcoolului pe drumuri publice din judeţul Bistriţa-Năsăud, doi dintre ei având permisele reţinute, iar un altul fiind şi sub influenţa drogurilor, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Cele mai multe fapte de acest gen au fost sesizate în cursul zilei de duminică, când s-a înregistrat şi cea mai mare alcoolemie a unui şofer oprit de poliţişti în trafic, respectiv 1,12 la mie, în cazul unui bărbat de 40 de ani din municipiul Bistriţa. Acesta a avut rezultat pozitiv şi pentru consumul de canabis, conform Agerpres.

Alţi doi şoferi, unul de 25 de ani şi altul de 49 de ani, au fost depistaţi la volan nu doar cu alcoolemie peste limita legală, ci şi cu dreptul de a conduce suspendat, iar în alte două cazuri conducătorii auto şi-au avariat maşinile.

În total, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii bistriţeni au întocmit şapte dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului unor bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 68 de ani, patru dintre ei locuind în mediul urban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.