Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Constanța anunță: Verişorul tinerei a informat-o pe mama fetei, în prezenţa unui ofiţer de poliţie

viata dobrogei
accident constanta

Verişorul tinerei a informat-o pe mama fetei, în prezenţa unui ofiţer de poliţie, transmite IPJ Constanța, după ce tatăl tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai a afirmat că polițiștii nu l-au informat de accident.

„În timpul cercetării la fața locului, colegii noștri au relaționat cu persoanele prezente, care puteau oferi informații despre eveniment. Unul dintre cei prezenți în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verișorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori și că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat. Ulterior, la ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o și pe mama verișoarei lui (fetei care și-a pierdut viața), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier”, anunță IPJ Constanța, potrivit mediafax.

Polițiștii precizează că nu au avut datele de contact ale tatălui studentei.

„De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia. Astfel, după finalizarea cercetării la fața locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei. Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și le asigurăm că desfășurăm toate activitățile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale”, se menționează în finalul comunicatului.

Tatăl fetei care a fost omorâtă sâmbătă în accidentul produs de un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa drogurillor, afirmă că nu a fost sunat de polițiști să îl anunțe că fiica lui a murit.

„Mulţumim Poliţiei Române! Nu m-a contactat nimeni să ne spună, . De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia, de la Mangalia vă fac la…Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu speritura. Ieri dimineaţă am intrat în Bucureşti, veneam de la serviciu”, a afirmat tatăl tinerei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.