Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Giurgiu: Au fost aplicate sanțiuni contravenționale în valoare totală de 49.550 de lei, pentru prevenirea accidentelor rutiere

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un număr de 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 49.550 de lei, au fost aplicate de poliţiştii giurgiuveni, în ultimele 24 de ore, în cadrul unei acţiuni preventiv- reactive pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere pe principalele artere din judeţ.

"Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Giurgiu au acţionat în ultimele 24 de ore pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat optim de siguranţă rutieră, pe principalele artere din judeţ. Astfel, a fost organizată o acţiune în scopul depistării persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi a conducătorilor auto care se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, dar şi a celor care depăşesc limita legală de viteză. Pe parcursul activităţilor, poliţiştii rutieri au aplicat 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 49.550 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului numărul 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare", se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu, conform Agerpres.

Tot în cadrul acţiunii, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, şapte permise de conducere, dintre care şase pentru depăşirea vitezei maxime legale admise şi unul pentru depăşire neregulamentară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.