Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Giurgiu: Şoferul unei autobasculante a fost amendat şi vehiculul i-a fost confiscat după ce a aruncat gunoi pe un câmp

politie bun

Şoferul unei autobasculante, din comuna Roata de Jos, a fost amendat cu 15.000 de lei şi vehiculul i-a fost confiscat de poliţişti după ce a aruncat moloz şi bucăţi de ciment rezultate din demolarea unei case în extravilanul localităţii Vadu Lat.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană aruncă gunoi menajer în extravilanul localităţii Vadu Lat, judeţul Giurgiu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat în zona căii ferate un bărbat, de 37 de ani, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, care descărca deşeuri nepericuloase, respectiv moloz şi bucăţi de ciment rezultate din demolarea unei case dintr-o autobasculantă", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.ro.

Conducătorul autobasculantei a fost sancţionat contravenţional cu 15.000 de lei pentru încălcarea prevederilor privind transportul deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe teritoriul României.

Totodată, a fost luată şi măsura complementară a confiscării autobasculantei, deşeurile fiind transportate la un centru autorizat de colectare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.