Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Gorj a dispus verificări în cazul unui poliţist care a cântat la saxofon, în timpul liber, la o petrecere

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a dispus verificări după ce, în spaţiul public, a apărut un articol în care se menţionează că un poliţist a cântat la saxofon, în timpul liber, la o petrecere privată în comuna Drăguţeşti.

"Având în vedere aspectele semnalate în spaţiul public la data de 28 iulie, într-un articol al unui cotidian local cu titlul 'Poliţistul gorjean premiat de ministrul Vela cântă la chefuri pentru interlopi' (...), conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare", a transmis, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală

Poliţistul a fost distins de ministrul Afacerilor Interne cu emblema de onoare a MAI, după ce, în luna iunie a acestui an, în timp ce se afla în timpul liber, a prins un bărbat care tâlhărise o femeie.

"În dimineaţa zilei de 22 iunie, un poliţist de 32 de ani, din Târgu Jiu, aflat la domiciliu, în timpul liber, a fost trezit de strigătele de ajutor ale unei femei, care se auzeau din faţa casei acestuia. De îndată, poliţistul a ieşit afară şi a constatat că o vecină fusese deposedată, prin violenţă, de poşetă, de către o persoană necunoscută de sex masculin, care fugise cu geanta femeii. Colegul nostru a pornit în urmărirea bărbatul şi a reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze, până la sosirea poliţiştilor de siguranţă publică, care l-au condus la sediul poliţiei. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 47 de ani, din Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei şi i-ar fi smuls poşeta, în care femeia avea un portofel cu bani, documente şi alte obiecte personale. Femeia de 40 de ani, din localitate, care se deplasa pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, spre serviciu, victimă a infracţiunii de tâlhărie, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar geanta i-a fost restituită de către poliţişti", se arată într-un comunicat postat pe 22 iunie pe site-ul IPJ Gorj.

Citește și: Florin Cîțu, măsuri drastice împotriva baronilor și bugetarilor: 'Vor fi controale la sânge la modul în care banul public este folosit'

Potrivit sursei citate, poliţistul este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, promoţia 2012, şi a fost repartizat să-şi desfăşoare activitatea la IPJ Caraş Severin, până în anul 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de şef de post în cadrul Postului de Poliţie Ciuperceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.