Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Ialomiţa: Amenzi de peste 80.000 de lei în cadrul unei acţiuni de amploare în municipiul Feteşti

Mediafax
bani

Poliţiştii au efectuat o acţiune de amploare în municipiul Feteşti pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale, precum şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în urma căreia au aplicat 116 sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 81.545 de lei.

"În cursul zilei de 22 iunie, pe raza municipiului Feteşti, în intervalul orar 18,00 - 21,00, au fost angrenate 46 de efective de ordine publică, poliţie rutieră şi investigarea criminalităţii economice, precum şi jandarmi ialomiţeni şi poliţişti locali. În cadrul acţiunii poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, combaterea infracţiunilor contra persoanei şi patrimoniului şi reducerea riscului rutier", informează IPJ Ialomiţa.

Au fost verificate 151 de autovehicule şi legitimate 217 persoane. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare şi două permise de conducere, potrivit Agerpres.ro.

"Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate două societăţi comerciale şi patru transportatori de pe raza municipiului Feteşti, pe linia legalităţii desfăşurării actelor de comerţ cu material lemnos, pentru neregulile constatate fiind aplicate patru sancţiuni contravenţionale la Legea 171/ 2010 în valoare de 40.000 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus obligarea la plată a sumei de 69.562 lei, reprezentând valoarea de 551 metri cubi de material lemnos", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.