Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș a descins la Primăria Timișoara: se ridică documente, într-o nouă speță de abuz în serviciu/ Reacția lui Fritz

dominic fritz

Polițiștii din cadrul IPJ Timiș au descins, în această dimineață, la Primăria Timișoara. Conform unor informații pe surse, oamenii legii ridică documente într-un dosar in rem, în care se cercetează acuzații de abuz în serviciu. Dosarul este unul in rem. iar cercetările se fac după ce o tânără pe nume Rebeca Bedelean a ajuns șefă la Spații verzi în primărie, fără să aibă vechimea cerută prin lege.

 

Simultan cu descinderile IPJ, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a postat pe Facebook un text în care acuză că 11 hectare de teren aparținând prrimăriei sunt folosite fără drept de oameni de afaceri.

"Cum să furi 11 hectare în mijlocul orașului, nederanjat de nimeni?

Exact asta se întâmplă de ani de zile cu multe terenuri ale primăriei de pe malul Begăi. Deși sunt domeniul public, pe ele funcționează activități private - terase, cluburi, zone de agrement - și sunt ridicate chiar construcții fără niciun titlu legal.

Bugetul Timisoarei a pierdut și încă pierde zeci de milioane de lei pentru că unii fac profit pe proprietatea noastră a tuturor fără să plătească niciun leu.

Parazitarea domeniului public se va termina.

De azi, o echipă multidisciplinară din Primărie și Poliție Locală va demara o amplă acțiune de verificare a modului în care este ocupat domeniul public și privat al Municipiului Timișoara, mai ales pe malul Begăi. Și vom recupera ce este de recuperat.

Deși există deja dosare pe rol la unele dintre cazuri, cum este la Ștrandul Termal sau la Clubul Heaven, sunt încă multe situații nesesizate până acum.

Știu că această acțiune îmi va pune o grămadă de mafioți în cap. Știu că deranjez un cuib de viespi care până acum a avut protecție. Mă aștept la procese, la denigrări și campanii de manipulare prin ricoșeu.

Dar asta nu mă va opri. Vom aduce milioane de lei în bugetul local și vom valorifica malul Begăi în beneficiul tuturor timișorenilor. Vă țin la curent, scrie Fritz pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.