Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș dă ALERTA: UN MORT și ȘAPTE victime, în urma a nu mai puțin de ȘASE accidente rutiere produse în Timiș în câteva ore

accident Vaslui

E alertă în Timiș! IPJ trage un semnal de alarmă după ce, în doar câteva ore, în județ au avut loc mai multe accidente. Nu mai puțin de şase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Timiş, din cauza poleiului.Coliziunile s-au soldat cu un deces, şapte persoane rănite, dar şi cu pagube materiale.

Citește și: BREAKING Luptătorii de la trupele speciale au DESCINS la mai multe primării din Olt

"In aceasta dimineata pe raza judetului Timis au avut loc 6 accidente rutiere dintre care 4 soldate cu victime omenesti si 2 doar cu pagube materiale.

3 accidente au avut loc pe Drumul Judetean 592 intre Cheveres-Buzias-Lugoj. In urma impactului au rezultat 7 victime, un barbat de 65 de ani a decedat, iar celelalte 6 au fost ranite.

Pe Drumul National 680 dinspre Tapia spre Lugoj, a avut loc un alt accident, respectiv un microbuz a iesit in afara partii carosabile, 3 pasageri fiind raniti si transportati la spital.

 

Victimele acestor accidente sunt barbati cu varste cuprinse intre 20 si 65 de ani.

De asemenea, toate aceate accidente s-au produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei.

Recomandam tuturor conducatorilor auto sa manifeste o atentie deosebita in trafic si sa adapteze viteza la conditiile de drum", conform IPJ Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.