Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș SFIDEAZĂ ORDINELE lui Arafat: Motivul ABERANT pentru care REFUZĂ să amendeze președinții secțiilor de votare

inghesuiala prefectura timis

Inspectoratul de Poliție Timiș sfidează legea, încă o dată. Dacă în campania de la locale IPJ a refuzat să amendeze un politician de la PNL care a încălcat normele de distanțare socială și și-a făcut treaba abia după ce subiectul a ajuns în presă, acum, IPJ sfidează legea din nou. Agenții de poliție au aplicat mii de amenzi timișenilor care nu poartă mască, însă președinții secțiilor de votare din Timiș, care s-au înghesuit să predea buletinele de vot după alegeri nu vor fi amendați.

Citește și: Premierul interimar Nicolae Ciucă, primul ANUNȚ în ședința de Guvern: Cu această ocazie infimăm și fake news-urile

Cum justifică IPJ încălcarea legii chiar de către cei plătiți să o aplice? Explicația e bătaie de joc. IPJ susține că din fotografiile apărute în presă nu pot fi identificați cei care au încălcat distanțarea socială. De fapt, IPJ nu are chef să își facă datoria, asta pentru că organizatorii evenimentului, Prefectura Timiș și Inspectoratul Județean de Jandarmi, puteau fi amendate pentru încălcarea normelor. Amintim și că acum un an, IPJ Timiș a lăsat un om să moară în chinuri, fiind tăiat cu o drujbă pentru că agentul de la 112 nu a avut chef sa trimită un echipaj la casa victmei care reclamase atacul. De atunci, IPJ Timiș nu a învățat absolut nimic și continuă să aplice legea doar când și unde are chef, iar de la nivelul IGPR sfidările repetate sunt ignorate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.