Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipocrizia lui Liviu Dragnea. A făurit USL-ul cu Ludovic Orban și acum țipă că e trădător cine face ce a făcut el (Opinie)

orban dragnea geaca

Proaspăt ieșit din pușcărie Liviu Dragnea a redescoperit gustul politicii. Nu are voie să fie șef de partid pentru că nu îl lasă onorata instanță, dar conduce unul ”pe nașpa” - Alianța pentru Patrie. Se dă mare partid naționalist și pentru români... în fapt e un partiduleț de buzunar care confunda like-urile de pe Facebook cu înscrierile, lucru de altfel demascat de jurnaliști destul de repede.

Acum ”marele patriot” strigă Trădare. Trădare pentru că foștii lui colegi de partid au început negocierile alături de PNL pentru o coaliție guvernamentală. Asta în condițiile în care acum doar câteva săptămâni același Liviu Dragnea striga că nu e normal ce face PSD și că dacă a dat jos Guvernul Cîțu ar trebui să își și asume guvernarea. Când a vorbit el pe bune?

Ne aducem aminte și de geaca galbenă îmbrăcată la facerea Uniunii Social Liberale (USL). A fost unul din creatorii construcției alături de Ludovic Orban. Acum și unul și altul, ieșiți cu șuturi în fund din fostele partide contestă o construcție asemănătoare.

Iată de ce... ipocrizia chiar nu salvează România. O face să să fie și mai îmbâcsită de personaje de acest gen care de mult trebuiau scoase la pensie, personaje toxice care au făcut mult rău țării și românilor.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.