Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipocrizie sau bunătate?: Cu o avere de peste 200 de miliarde de dolari, Jeff Bezos promite să contribuie doar cu un miliard de dolari la reîmpădurirea Africii

Jeff Bezos

20 de milioane de copaci vor fi plantați pe întreg continentul african grație unei donații de un miliard de dolari făcute de Jeff Bezos.

Prințul Charles, Emmanuel Macron și Jeff Bezos au avut o întrevedere înainte de Cop26, summitul ONU privind schimbările climatice, în timpul căreia, fondatorul Amazon a promis o donație de un miliard de dolari pentru reîmpădurirea zonelor din Africa afectate de tăierile masive de copaci și pentru a împiedica astfel procesele de deșertificare ce amenință cei 8.000 de kilometri de la sudul la nordul continentului.

Sursele citate de Daily Mail spun că prințul Charles a avut un rol decisiv în a-i aduce pe Bezos și Macron de partea acestei inițiative, potrivit digi-world.tv.

Jeff Bezos a scris mai apoi pe rețelele sociale: "Prințul de Wales este implicat în lupta împotriva schimbărilor climatice și în protejarea acestei planete de mai mult timp decât mulți dintre noi. Am avut șansa să discutăm această chestiune importantă înaintea summitului Cop26, să găsim soluții de a vindeca lumea și să vedem cum Bezos Earth Fund (fundația patronată de Jeff Bezos- n.r.) poate ajuta".

View this post on Instagram

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.