Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză ȘOCANTĂ: Telefonul l-a UCIS pe Dan Condrea! Cu cine vorbea în momentul impactului

accident condrea

Ies la iveală noi detalii incredibile după moartea lui Dan Condrea. S-a aflat ce a făcut afaceristul în ultimele sale clipe, cele dinaintea impactului şi a morţii.

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viaţă în momentul producerii accidentului, spun anchetatorii. Între timp, Parchetul General nu confirmă încă identitatea lui Dan Condrea. Procurorii spun că aşteaptă rezultatele probelor ADN şi expertiza tehnică a autoturismului implicat în accident. Actuala soție a lui Dan Condrea le-ar fi declarat polițiștilor că a vorbit foarte mult la telefon cu el în acea zi. Cel mai probabil, acea convorbire să fi fost în curs și în momentul impactului.

Citește și: E mamă și soție, dar și-a părăsit soțul pentru un deținut condamnat la moarte: Ce vrea să facă acum

Atunci când legătura telefonică s-a întrerupt, ea a insistat să-l sune până în momentul în care au apărut polițiștii la fața locului. Potrivit Digi24, unul dintre polițiști a răspuns la telefon și i-a spus soției ce s-a întâmplat. O altă echipă de poliție a mers la domiciliul acestora de unde au preluat-o pe soție și au mers la locul accidentului pentru a face prima identificare. Ea a confirmat documentele găsite la fața locului și a spus că îl recunoaște după hainele pe care patronul Hexi Pharma le purta. Soția lui Dan Condrea a mai povestit că acesta i-ar fi spus că merge să ia o gură de aer, că nu se simțea deloc bine, că era destul de agitat și că a dormit foarte puțin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.