Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză-șoc lansată de Cornel Dinicu din spatele gratiilor. Cine ar fi vinovații pentru incendiul tragic de la Ferma Dacilor

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Cornel Dinicu

Declarații șocante din partea avocatului lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. Clientul său este ferm convins că incendiul a fost pus de o mână criminală. Proprietarul pensiunii nu acceptă varianta unui accident. Anchetatorii vor face o expertiză prin care să stabilească dacă focul care a curmat viața a opt oameni a fost sau nu pus intenționat. Potrivit unor surse, astăzi patronul interlop va fi audiat din nou, informează Realitatea Plus.

"Avem și trei martori care au aspecte importante de declarat și cu siguranță aceștia vor fi audiați pentru această mână criminală, nu vorbim ipoteza cu țigara din incintă sau persoane rămasă, nu cunosc aceste aspecte", a declarat noul avocat al lui Dinicu, Bogdan Aanei.

Declarațiile avocatului vin în contextul în care Cornel Dinicu a lansat o ipoteză șocantă din spatele gratiilor. El susține că doi angajați ar fi vinovați pentru incendiul care a provocat moartea a opt persoane.

Patronul pensiunii a depus și o plângere penală în acest sens, deoarece este convins că cineva a dat foc intenționat. Conform antena3.ro, apropiați a lui Cornel Dinicu spun că vinovați ar fi doi cetățeni moldoveni, care în aceste momente plănuiesc să părăsească țara. Ei ar fi fost angajați recent la pensiune și erau în pensiune în care a izbucnit incendiul, deoarece erau cazați la parterul uneia dintre case.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.