Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteze șocante ale anchetatorilor privind crima de la metrou: Ce motive ar fi avut suspecta să o împingă pe tânără în fața trenului

Politia Capitalei
criminala metrou

Anchetatorii încearcă în continuare să afle motivele care au împins-o pe criminala de la metrou să comită oribila faptă de marți seară. După mai multe ore de audieri, femeia a fost reținută de polițiști, miercuri dimineață.

La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, anunță Libertatea.ro.

Citește și: VIDEO - PRIMELE IMAGINI cu autoarea crimei de la metrou: Unde a fost prinsă de polițiști

Criminala, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a împins-o pe tânăra de 25 de ani în momentul în care trenul a intrat în stație, într-o ușă, iar victima a căzut între vagoane.

Polițiștii au intrat în alertă imediat, iar până la prinderea femeii, la fiecare gură de metrou au fost distribuite fotografiile cu suspecta. Polițiștii au luat de asemenea toate măsurile de precauție, pentru siguranța călătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.