Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ipotezele accidentului în care a murit Prigojin: Trădare, asasinat sau defecțiune a aeronavei - Ce se știe până acum

Twitter
Evgheni Prigojin

În seara zilei de 23 august, pe drumul de la Moscova la Sankt Petersburg, avionul Embraer Legacy s-a prăbușit, în aeronavă se afla liderul PMC "Wagner" Evgheni Prigojin. Aproape imediat au apărut mai multe versiuni ale celor întâmplate, inclusiv cea mai teribilă - trădarea.

Ce se știe până la această oră?

Prăbușirea avionului lui Evgheni Prigozhin, potrivit serviciului Flightradar, a avut loc exact la ora 18:19 (ora Moscovei), pe 23 august. Totul s-a întâmplat în câteva minute. Se știe că la ora 18:10 avionul de afaceri s-a ridicat la o altitudine de 8,500 metri deasupra orașului Tver. A zburat timp de 9 minute și a câștigat altitudine până la 9,100 metri. La ora 18:19, aeronava a început să cadă brusc. A pierdut brusc altitudine: în 22 de secunde - cu 2,500 metri, iar după aceea comunicarea cu acesta a fost în cele din urmă întreruptă. Avionul a căzut de la o înălțime de 9,000 de metri în satul Kuzhenkino din regiunea Tver. În avion se aflau 10 persoane (inclusiv 3 membri ai echipajului), inclusiv Prigojin însuși și mâna sa dreaptă, Dmitri Utkin. Nimeni nu a supraviețuit.

Informațiile despre accidentul aviatic au fost confirmate oficial de Ministerul pentru Situații de Urgență, Rosaviatsia și Comitetul de Investigații. Toate cele 10 cadavre ale victimelor și epava avionului au fost găsite la locul prăbușirii.

Aproape imediat au apărut și mai multe versiuni cu privire la cauzele a ceea ce s-a întâmplat. Oficial (și această versiune a stat la baza cauzei penale), se presupune că este vorba de o încălcare a regulilor de siguranță a circulației și de operare a transportului aerian. Cu toate acestea, sursa de la Tsargrad din Rosaviatsia a precizat că avionul lui Prigozhin a fost aruncat în aer. Există în spațiul informațional și cea mai teribilă versiune - trădarea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.