Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎPS Calinic îl toacă pe Vasile Bănescu: 'Domnia sa are ceva probleme cu caracterul'

vasile banescu

Un controversat preot, dat afară din parohia din Germania, Radu Preda, l-a numit ”prost” și a lansat acuzații grave, pe contul său de Facebook, la adresa ÎPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților. La postarea lui Preda a reacționat cu ”like” și Vasile Bănescu.

Ierarhul din Suceava a fost întrebat, la rubrica ”Răspunsul ierarhului” de pe site-ul arhiepiscopiei sale, ce atitudine are față ce cele întâmplate, iar ÎPS Calinic nu a ezitat în a-l pune la punct pe Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române. Mai mult, după ce a spus că are probleme cu caracterul, ÎPS Calinic l-a asemuit pe Bănescu cu un câine al Patriarhului Daniel și că îl lasă în pace din respect pentru ”stăpân”.

Citește și: SCANDAL în timpul Sfântului Sinod: Un controversat popă l-a numit PROST pe ÎPS Calinic al Sucevei

”Referitor la celălalt domn adus în discuția dumneavoastră, nu îmi schimb părerea că se numără printre cei mai buni purtători de cuvânt ai Bisericii, deși și domnia sa are ceva probleme cu caracterul. Personal, dintotdeauna m-am uitat, cum spune și o vorbă din popor, nu la câine, ci la stăpânul câinelui. Iar în cazul de față, am tot respectul pentru stăpân, chiar dacă uneori câinele mai face hărmălaie și nu ascultă de stăpân.”, a precizat ÎPS Calinic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.