Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos: 'Nu vedeți ce teamă avem acum? Până acum ne-a fost teamă de virus, acum ne e teamă de vaccin. De ce?'

Facebook
ÎPS Casian, Dunărea de Jos

Arhiepiscopul Dunării de Jos, Înaltpreasfințitul Casian, le transmite celor care contestă vaccinul anti-COVID-19 că medicii nu ar putea să recomande un ser care nu este sigur și nu și-ar administra singuri un vaccin care să nu ofere siguranță, ci boală.

”Chiar credeți că Dumnezeu lasă pe cineva să murim din cauza vaccinului? Ne înșelăm amarnic! Lăsați, fraților, interpretările compoziției chimice a vaccinului, că tot e la modă, văd, și ocupați-vă de compoziția duhovnicească a omului. Lăsați medicii să ne spună, ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ei știu mai bine ce este vaccinul și de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Și nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul este făcut să scoată viață, preotul este făcut să scoată viață veșnică din noi.

Citește și: Momente dificile pentru Călin Popescu-Tăriceanu: Procurorul general Gabriela Scutea i-a trimis lui Klaus Iohannis cererea de urmărire penală

Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie, ci le-a dat înțelepciune medicilor și oamenilor să ieșim cât mai repede din izolare.

Boala e foarte ascunsă, ea se ascunde în teamă. Nu vedeți ce teamă avem acum? Până acum ne-a fost teamă de virus, acum ne e teamă de vaccin. De ce? Pentru că încă persistă în noi această cavalcadă de știri multe, prea multe știri, și prea puțină cunoaștere. Preasfânta Biserică spune să îi întrebăm pe medici, să ne informăm, să nu luăm știrile de la persoane care nu sunt calificate în nimic. Iar știrile despre credință pe care nu le luăm de la preot, de la teolog, pot să ne rătăcească.”, a spus ÎPS Casian.

Citește și: Mutare neașteptată a lui Florin Cîțu! Cine a preluat ‘butoanele’ Guvernului: A fost omul lui Dan Diaconescu și al lui Radu Duda .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.