Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPS Teodosie va dărui 200 de ghiozdane cu rechizite elevilor din zece sate constănțene

Facebook
ÎPS Teodosie

IPS Teodosie va participa vineri, de la ora 12:00, la acțiunea caritabilă „Daruri mici din suflet mare!” organizată de Parohia „Sf. Vasile cel Mare” din Constanța.

În perioada 20 august – 30 septembrie, parohia au strâns peste 200 de ghiozdane echipate cu rechizite, pe care Arhiepiscopul Tomisului le va oferi elevilor din zece sate constănțene: Amzacea, Casicea, Credința, Căscioarele, Darabani, Gral. Scărișoreanu, Plopeni, Potârnichea, Vâlcele și Viroaga, potrivit basilica.ro.

Citește și: Nicușor Dan, despre procesele intentate Primăriei: Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie

Scopul acțiunii, care a fost coordonată de părintele consilier social Jean Ion, este susținerea procesului educațional și prevenirea abandonului școlar.

Parohia „Sf. Vasile cel Mare”, care are una dintre cele mai mari biserici din orașul Constanta, se afla în cartierul Inel II (Str. Ion Neculce 2G). La parohie se lucrează și la amenajarea interioară a Așezământului Social- Filantropic Vasiliada, destinat găzduirii tinerilor din mediul rural în perioada studiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.