Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul a răbufnit după decizia SUA de a impune sancțiuni asupra liderului suprem: 'Reprezintă sfârșitul democrației'

SUA vs Iran

Iranul a avertizat marți că decizia Statelor Unite de a impune sancțiuni asupra liderului suprem iranian, Ali Khamenei, reprezintă în mod oficial "sfârșitul democrației" între Teheran și Washington, relatează site-ul agenției Reuters, conform Mediafax.

"Impunerea unor sancțiui inutile asupra liderului suprem și al șefului democrației, reprezintă sfârșitul diplomației", a afirmat purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, Abbas Mousavi.

SOV șterge pe jos cu procuroarea care a târât-o pe asfalt pe Sorina: 'Hidoasa este o sechelă a statului mafiot creat de incalificabilul personaj Traian Băsescu'

"Admimistrația lui Trump încearcă să distrugă mecanismul internațional pentru menținerea păcii și securității", a adăugat acesta.

Donald Trump a anunțat luni că a impus noi sancțiuni împotriva Iranului, inclusiv împotriva liderului suprem al țării, ayatollahul Ali Khamenei.

Washingtonul a adăugat că urmează să impună sancțiuni ministrului de Externe, Javad Zarif.

Tensiunile dintre cele două state au crescut puternic în ultima perioadă, în special după ce Gardienii Revoluției din Iran au doborât o dronă militară americană despre care au anunțat că ar fi pătruns în spaţiul aerian iranian. Comandamentul Central din SUA (CENTCOM) susţine, însă, că aparatul de zbor se afla în spaţiul aerian internaţional, deasupra Strâmtorii Hormuz. Iranul este acuzat şi de atacarea unor petroliere, în Golful Oman şi în Strâmtoarea Hormuz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.