Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SOV șterge pe jos cu procuroarea care a târât-o pe asfalt pe Sorina: 'Hidoasa este o sechelă a statului mafiot creat de incalificabilul personaj Traian Băsescu'

www.romaniatv.net
Sorin Ovidiu Vântu

Din spatele gratiilor, fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu lansează un atac virulent la adresa Mariei Pițurcă, procuroroarea care a luat-o cu forța pe fetița din Mehedinți în sânul familiei în care a crescut, spunând că „excluderea din magistratură este cea mai blândă pedeapsă pe care o poate primi” și că „hidoasa este o sechelă a statului mafiot, securistic și polițienesc creat de incalificabilul personaj Traian Băsescu”. Tot Vîntu afirmă că are un respect uriaș pentru cei care înfiază un copil orfan.

Kovesi, victorie la CSM - Procurorii au respins acuzațiile Inspecției Judiciare / SURSE

„Încet-încet scăpăm de zgardă! Am un uriaș respect pentru cei care au curajul, omenia și generozitatea să-și sacrifice parte din confort, parte din venituri și parte din viață pentru a înfia un copil orfan. A transforma familia româno-americană într-o familie de monștri fără suflet este total nedrept, cum la fel de nedrept este să iei copilul familiei care l-a crescut. Toată această brambureală a fost generată de niște funcționari imbecili și profund imorali, funcționari care au pus cele două minunate familii într-o stare de ură, într-o stare de război, nedemn pentru ele. Singura soluție morală și umană este ca fetița să rămână la familia care a crescut-o până acum, iar familia româno-americană să i se dea posibilitatea să-și aleagă un alt copil dintre miile de orfani care își așteaptă cu sufletul la gură șansa de a fi adoptați.

În ceea ce o privește pe hidoșenia aia care a târât un copil ca pe un câine prins de un hingher, excluderea din magistratură este cea mai blână pedeapsă pe care o poate primi. Hidoasa este o sechelă a statului mafiot, securistic și polițienesc creat de incalificabilul personaj Traian Băsescu. Cu acest episod, epoca în care, pentru a instaura teroarea, te trezeai la 6 dimineața cu câteva zeci de mascați tăbărând peste tine în casa, sper că s-a încheiat.”, scrie Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.