Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul acuză că SUA au ÎNCĂLCAT acordul nuclear și AVERTIZEAZĂ: 'Se pare că se poate vorbi numai cu limbajul forței, nu există altă soluție'

bomba atomica

Preşedintele Parlamentului iranian, Ali Larijani, a acuzat marţi SUA de încălcare a angajamentului său în cadrul acordului nuclear pe care Teheranul l-a semnat cu marile puteri în anul 2015, declaraţia ce survine cu câteva ore înainte ca preşedintele Donald Trump să anunţe dacă se va retrage din acest acord, relatează Reuters.

"Americanii nu şi-au îndeplinit angajamentele. Se pare că se poate vorbi cu americanii numai în limbajul forţei şi nu există altă soluţie", a declarat Ali Larijani citat de IRNA.

Citește și: Replică din interiorul Guvernului pentru președintele Iohannis! Fondurile europene, scoase pe tapet!

Iranul nu va fi pasiv dacă preşedintele Donald Trump decide să se retragă din acordul nuclear pe care Washingtonul l-a semnat cu alte puteri mondiale în 2015, a declarat de asemenea marţi secretarul Consiliului Suprem de Securitate Naţională al Iranului, Ali Shamkhani, scrie agerpres.ro.

"Nu va fi în interesul americanilor dacă Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA, acordul privind programul nuclear iranian) se prăbuşeşte prin ofensiva lor ... Nu vom fi pasivi dacă Statele Unite vor începe să se confrunte cu Iranul ", a precizat Ali Shamkhani, citat de agenţia de presă iraniană Fars.

Citește și: Ce se întâmplă cu emisiunea Gabrielei Cristea de la Antena Stars – Noi informații

Preşedintele american, Donald Trump, va anunţa marţi decizia SUA în legătură cu acordul privind programul nuclear iranian, încheiat în 2015, după 21 de luni de negocieri intense.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.