Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul anunţă capturarea unei nave străine care transporta 550.000 litri de petrol de contrabandă

Russia beyond
petrolier rusesc

Autorităţile iraniene au capturat o navă străină care încerca să scoată din ţară petrol de contrabandă, iar echipajul a fost reţinut, a relatat miercuri agenţia oficială IRNA, preluată de Reuters.

Iranul, care are unele din cele mai mici preţuri din lume la combustibili datorită subvenţiilor considerabile şi devalorizării monedei naţionale, se luptă să combată contrabanda galopantă pe cale terestră spre ţări vecine şi pe mare spre state arabe din Golf, potrivit Agerpres.

Petrolierul străin, care transporta peste 550.000 litri de combustibil, a fost capturat în apele Golfului Persic şi escortat într-un port din provincia sudică Hormozgan, unde a fost predat autorităţilor judiciare pentru investigaţii.

'Am identificat şi reţinut o navă cu combustibil de contrabandă şi care intenţiona să transporte mari cantităţi de combustibil de contrabandă la est de insula Maru', a declarat comandantul pazei de coastă din Hormozgan, Hossein Dehaki.

În ultimele luni, autorităţile iraniene au reţinut în Golful Persic mai multe nave care transportau petrol de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.