Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Iranul construiește morminte cu patru niveluri: nu mai au loc în cimitire din cauza pandemiei

www.dailyherald.com
Mormânt, Teheran

Creşterea rapidă a numărului deceselor cauzate de COVID-19 în capitala iraniană a determinat cimitirul central Behesht-e Zahra să construiască morminte cu patru niveluri pentru a putea înmormânta toate victimele, transmite dpa, arată Agerpres.

O imagine cu noile gropi a fost publicată joi în presa iraniană, dar primăria oraşului Teheran şi administraţia cimitirului nu au făcut comentarii despre această informaţie.

O înmormântare onorabilă este în mod special importantă pentru iranieni, astfel că este neclar cum vor reacţiona ei la decizia administraţiei cimitirului de a construi morminte supraetajate.

''Am avut 350 de decese, printre care 150 de victime ale coronavirusului; în ultimii 50 de ani, nu am avut atât de multe decese într-o singură zi'', a declarat directorul cimitirului pentru agenţia de presă Ilna.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Mai mult, primăria Teheranului a anunţat că în curând va fi epuizată şi capacitatea morgii cimitirului.

În ultimele 24 de ore, Ministerul Sănătăţii iranian a înregistrat peste 450 de decese cauzate de COVID-19 în Iran, dintre care un sfert doar în Teheran, oraş cu peste 1 milion de locuitori. În acelaşi interval au fost consemnate 24.000 de noi cazuri de COVID-19, ceea ce aduce numărul total al persoanelor infectate la 2,3 milioane începând de la 1 februarie 2020.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.