Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul nu va lua niciodată parte la negocieri bilaterale cu Statele Unite sub presiunea amenințărilor

iran sua

Iranul nu va lua niciodată parte la negocieri bilaterale cu Statele Unite sub presiunea amenințărilor, a declarat Bahram Qassemi, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Iran, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

„America ar trebui să uite pentru totdeauna ideea unor negocieri bilaterale sub presiunea amenințărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a ameninţat luni Iranul că riscă să sufere "consecinţe" grave dacă vor continua cu amenințările.

Citește și: Ministrul Securității din Bosnia-Herțegovina dorește să facă schimbări legislative pentru a trimite mai mulți militari la granițele țării

"Să nu mai ameninţaţi niciodată Statele Unite, altfel veţi suporta consecinţe pe care puţini în istorie le-au mai suportat", a declarat Donald Trump într-o postare pe Twitter, după ce preşedintele iranian Hassan Rouhani transmisese că orice conflict cu SUA va fi unul major.

În răspuns la mesajul lui Trump, preşedintele Iranului, Hassan Rouhani, a afirmat miercuri că nu este necesar să răspundă la "ameninţările goale" proferate de omologul său din Statele Unite.

"Unii lideri americani fac comentarii lipsite de fundament şi proferează ameninţări goale. Nu este nevoie să răspundem la comentarii lipsite de sens. Trebuie să răspundem prin acţiuni", a spus Hassan Rouhani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.