Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ireal! Chirurgul de la Floreasca, urmărit penal pentru că și-a atacat colegii, este soțul consilierei lui Iohannis pe probleme de sănătate

libertatea.ro
sorin paun

Medicul Sorin Păun, chirurg în cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, este urmărit penal pentru purtare abuzivă, fiind acuzat că, în timpul unei operaţii, în urma unei dispute cu echipa care îl asista, a scos un electrocauter din plaga unei paciente aflată pe masă şi l-a înţepat pe un coleg medic. Sorin Păun este soțul Dianei Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate, informează Realitatea Plus.

Cine este Diana Păun

Dr. Diana Loreta Păun (n. 1968) este absolventă a Facultăţii de Medicină şi doctor în Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti. Este medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. A lucrat în cadrul  Institutului Național de Endocrinologie “C.I.Parhon” ca medic, cercetător, cadru didactic, iar în perioada 2006-2015 ca manager. Deține un atestat de studii complementare în Managementul Serviciilor de Sănătate și a absolvit programul de master „Management al Sănătăţii Publice şi al Serviciilor de Sănătate”. De asemenea, a urmat mai multe programe de perfecționare în management, de auditor în domeniul calității, de formator și expert în achiziții publice.

Citește și: Incalificabil! În timp ce opera, un chirurg celebru de la Spitalul Floreasca a snopit în bătaie doi colegi

Dr. Diana Loreta Păun este membru în asociaţii profesionale naţionale (Asociaţia de Endocrinologie Clinică din România, Societatea Română de Endocrinologie) şi internaţionale (Societatea Germană de Endocrinologie, Societatea Europeană de Endocrinologie (ESE), membru al Chapterului din Romania al AACE (American Association of Clinical Endocrinologists) şi preşedinte al acestuia în intervalul 2011-2012 și 2017-2019.

A publicat studii şi lucrări științifice în reviste de specialitate recunoscute național și internațional, precum și lucrări în domeniul managementului sanitar. A participat ca director sau membru al echipei în proiecte de cercetare științifică naționale și internaționale precum și în proiecte educaționale și de formare continuă.

Dr. Diana Loreta Păun a fost numită Consilier de Stat la data de 1 iunie 2015, iar la data de 23 decembrie 2019 a fost numită în funcția de Consilier Prezidențial.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.