Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ireal cum vor arăta noile uniforme ale poștașilor români: 'Sursa de inspirație este liderul de la Phenian'

BNS
Uniformă nouă Poșta Română

Poștașii vor avea o nouă uniformă de serviciu. Noul echipament, care ar putea fi prezentat oficial foarte curând, seamănă mai degrabă cu uniformele din salubrizare ori construcții. Potrivit Blocului Național Sindical (BNS), noile uniforme prezintă „influențele“ din recenta vizită din  China a directorului general al Compania Naţională Poşta Română, Valentin Ștefan, afirmând pare „că sursa lui de inspirație este mai degrabă liderul de la Phenian“.

 

„Proaspăt întors din delegația avută în China, unde a petrecut aproape o săptămână, directorul general al Compania Naţională Poşta Română, Valentin Ștefan -un om de largă respirație europeană și, mai nou, mondială - a pregătit noile modele de uniforme pentru poștașii României! După cum arată, se pare că sursa lui de inspirație este mai degrabă liderul de la Phenian! Ne așteptăm ca, în conferința de mâine, ,,faimoasele” uniforme să fie prezentate opiniei publice drept o mare realizare!

Vă reamintim că, în timp ce directorul general al Poștei Române se plimba prin China, în România avea loc greva de avertisment a lucrătorilor poștali, nemulțumiți de veniturile scandalos de mici pe care le au în comparație cu munca prestată!“, afirmă BNS.

Reprezentanţii angajaţilor din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română au organizat proteste nenumărate în ultima perioadă.  Sindicaliştii au avertizat că, în cazul în care conducerea Poştei Române nu va fi de acord cu încheierea unui contract colectiv de muncă şi cu revendicările salariaţilor, va fi declarată grevă generală în cadrul companiei, o astfel de acţiune afectând aproape jumătate din populaţia României, respectiv pensionarii, beneficiarii de ajutoare sociale şi justiţiabilii care au procese şi care ar trebui să primească citaţii.

 

Nicolae Ciucă își ia mâna de pe șeful Poștei

 

Valentin Ștefan este șef al Poștei Române cu sprijinul PNL. Întrebat despre această situație, Nicolae Ciucă i-a recomandat ministrului să ia măsurile care se impun.

”Nu este treaba mea să vorbesc cu directorul Poște Române. Este în subordinea ministrului și îl rog pe domnul ministru să ia măsurile care se impun.”, a spus Nicolae Ciucă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.