Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țiriac, dezvăluire total neașteptată: 'Simona Halep era terminată'

ion tiriac

Finala dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki a fost cel mai important eveniment sportiv al debutului de an. Totuşi, Ion Ţiriac nu s-a uitat la partida care îi putea aduce sportivei noastre primul titlu de Grand Slam al carierei.

"Eu nu am văzut finala. Eu nu pot să văd un meci de tenis ca un om normal. Trebuie să mă uit la picioare, unde e poziţia, de unde vine, unde pleacă şi aşa mai departe.

Simona Halep, la sfârşitul primului set, pe româneşte, era terminată. Cum a ieşit de acolo în 3 seturi, cum a ajuns... greu. Sper că a plecat, că nu mai e aici :).

Dar pentru munca făcută trebuie să îţi scoţi pălăria. Nu a câştigat un turneu, dar a câştigat respect şi o poziţionare în lumea asta", a spus Ţiriac, în timpul galei auto organizată de miliardarul român, potrivit digisport.ro.

Moscova NU iartă! Răzbunarea rușilor după ce rebelii sirieni au executat un pilot rus / VIDEO

Simona Halep a condus-o în finala de la Australian Open cu 4-3 în decisiv pe Caroline Wozniacki, dar a cedat într-un final. Daneza s-a impus cu 7-6, 3-6, 6-4 şi a devenit şi noul număr unu mondial.

Situaţia se poate schimba însă la turneul de la Doha. Dacă Simona avansează cu un tur în plus faţă de Wozniacki, îşi va recupera poziţia de lider mondial.

Simona Halep are puţin lucruri să-şi reproşeze după a treia înfrângere a carierei într-o finală de Grand Slam. A reuşit mai mulţi aşi (6-2), mai multe lovituri direct câştigătoare (40-25) şi a comis mai multe erori neforţate (47-28). Cifre care arată că a încercat să aibă iniţiativa şi să dicteze ritmul jocului. Din păcate, românca a avut în faţă o adversară impecabilă din punct de vedere defensiv, care a avut răspuns la orice încercare a campioanei noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.