Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu a încheiat colaborarea cu antrenorii Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat

Inquam Photos / George Calin
Inquam Irina Begu

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 59 WTA, a anunţat, joi, pe reţelele de socializare, că a încheiat colaborarea cu antrenorii Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat, scrie News.ro.

"Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, însă după 5 ani de colaborare am decis să închei un capitol din viaţă mea. Au fost 5 ani extraordinari, cu multe reuşite şi cu atingerea obiectivelor propuse. Vreau să le mulţumesc băieţilor Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat pentru devotamentul lor, prietenia şi profesionalismul de care au dat dovadă. Voi păstra întotdeauna o relaţie specială cu ei şi le doresc din suflet mult succes în noile colaborări", a precizat Begu.

Irina Begu, fostă numărul 22 mondial, a înregistrat o victorie în ultimele opt partide jucate. În acest an, jucătoarea română a disputat 41 de meciuri, pierzând 21 de partide, zece dintre acestea fiind în primul tur al competiţiilor la care a participat. Ea a jucat de două ori în semifinalele unui turneu, la Shenzhen (învinsă de Simona Halep), şi la Istanbul (eliminată de Pauline Parmentier).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.