Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu a trecut de Jasmine Paolini, 7-6, 6-2, în sferturile ITF Szekesfehervar și o va întâlni, în semifinale, pe Veronica Cepede

Irina Begu

Irina Begu (111 WTA) s-a calificat, vineri, în semifinalele competiției ITF Szekesfehervar 2. Românca, favorită cu numărul patru a turneului din Ungaria, a trecut în sferturile de finală de sportiva din Italia Jasmine Paolini (119 WTA), cotată cu șansa a șaptea la cucerirea trofeului, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’ .

Begu s-a impus după o oră și 48 de minute, în două seturi, cu scorul 7-6(7); 6-2. Primul set a fost foarte disputat, iar la mijlocul lui s-au înregitrat mai multe break-uri (șase), dintre care patru consecutive. A fost nevoie de tie-break pentru a decide câștigătoarea, dar și aici au avut loc mai multe servicii cedate. În cele din urmă, Irina Begu s-a impus cu 9-7. Plusul moral s-a simțit în actul secund, pe care românca și l-a adjudecat mult mai ușor, cu 6-2, pierzând o singură dată pe propriul serviciu.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

În semifinale, Begu va juca împotriva sportivei din Paraguay, Veronica Cepede (140 WTA). În cealaltă semifinală se întâlnesc Katarina Zavatska (Ucraina; 117 WTA) și Danka Kovinic (Muntenegru; 108 WTA). Confruntările sunt programate sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.