Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu dă cărțile pe față: ’ Suntem aici datorită părinţilor. În România nu avem o structură în spate care să ne fi ajutat să ajungem aici.’

www.gsp.ro
Sorana Cîrstea Irina Begu Florin Segărceanu Fed Cup

5 dintre tenismenele din România, prezente în Top 100 WTA, au oferit un interviu, pentru Radio Canada, în care au vorbit de cum s-a ajuns ca o ţară est-europeană să aibă performanţe atât de bune în tenisul mondial, informează mediafax.

Jurnaliştii din Canada au rămas impresionaţi de performanţele sportivelor noastre în circuit şi s-au decis să le intervieveze pe Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, pentru a afla detalii despre sistemul sportiv din România şi cum sunt ajutaţi sportivii. Irina Begu şi Sorana Cîrstea nu au lăsat loc de interpretări şi au vorbit, din nou, de carenţele din sportul românesc. Ele au evidenţiat faptul că FRT nu le-a ajutat cu nimic şi că singurul sprijin a venit din partea părinţilor.

”Suntem aici datorită părinţilor. Nu avem sprijinul celor din FRT şi e nevoie să găsim metode prin care să ne ajutăm singure. La mine a fost vorba de dorinţa părinţilor”, a declarat Sorana Cîrstea.

”Nu există explicaţii pentru faptul că suntem multe sportive în top. În România nu avem o structură în spate care să ne fi ajutat să ajungem aici. Totul ţine de ambiţie, de familie, de antrenori şi de dorinţă. Am luptat pentru a ajunge aici” ,a declarat Irina Begu.

România are 6 sportive în Top 100 WTA, Simona Halep (1 WTA), Mihaela Buzărnescu (20 WTA), Sorana Cîrstea (52 WTA), Irina Begu (55 WTA), Monica Niculescu (62 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.