Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu dă semne de 'reveneală': S-a calificat, chinuit, în turul 3 la Roland Garros

Inquam Photos / George Calin
Inquam Irina Begu

Irina Begu, locul 116 mondial, a învins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4, pe jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 73 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Begu s-a impus după un meci de o oră şi 55 de minute şi şi-a egalat performanţa înregistrată anul trecut la French Open, informează news.ro.

Citește și: Ipoteza care dinamitează scena politică: Traian Băsescu sau Victor Ponta, premier!

Pe sportiva română o aşteaptă un meci foarte difcil în faza următoare, cu americanca Amanda Anisimova, locul 51 WTA, care a trecut repede, în turul al doilea, cu 6-4, 6-2, de Arina Sabalenka din Belarus, locul 11 WTA.

Pentru calificarea în turul al treilea, Begu va primi un cec de 143.000 de euro şi 130 de puncte WTA. Este primul turneu la care Begu realizează două victorii legate, după un start dezastruos de sezon, care a dus-o pe locul 116. Begu dă semne de ”reveneală”, cum zic sportivii, mai ales că România a fost eliminată în finala Fed Cup tot pe zgură.

Din cele patru românce prezente pe tabloul principal, Irina Begu este prima care a trecut în turul al treilea. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul I, Sorana Cîrstea în turul al doilea, iar Simona Halep va evolua, joi seară, în turul II, cu poloneza Magda Linette, locul 87 WTA.

Citește și: Ieșire distrugătoare la adresa lui Dan Barna: ‘Sper, într-o zi, să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.